Rijles Wijchen

Rijles Wijchen


Wij bieden examengarantie

Of je nu zoekt naar een rijschool in Wijchen voor een spoedcursus voor je rijbewijs of een autorijschool die je kan helpen bij je aanhangerrijbewijs, Rijschool Cosma helpt je. Wij geven verschillende rijlessen voor diverse voertuigen. Zo kunnen wij hulp bieden bij het behalen van je bromfietsrijbewijs, maar ook voor je autorijbewijs en je motorrijbewijs kun je in Wijchen bij onze autorijschool terecht. Daarnaast kun je bij onze rijschool kiezen voor een totaalpakket, hierbij bieden wij examen garantie. Haal je je praktijkexamen niet de eerste keer, dan nemen wij de kosten van het tweede examen op ons.

Last van faalangst?

Onze leerlingen staan bij ons centraal. Kies je voor onze rijschool in Wijchen, dan nemen wij de tijd om je met een veilig gevoel de weg op te helpen. Dit doen wij voor alle onze klanten, ook wanneer je last hebt van faalangst. Onze rijinstructeur is speciaal opgeleid om rijles te geven voor mensen met faalangst. Wij helpen je in Wijchen om deze onder controle te krijgen. Ook wordt erop gelet welk zaken deze angst opwekken. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je op je met een zo ontspannen mogelijk gevoel het examen ingaat.

Waarom kiest je onze rijschool in Wijchen?

Je zou natuurlijk ook een andere rijschool kunnen kiezen in Wijchen waar je bijvoorbeeld motorrijles gaat volgen. Dat snappen wij maar al te goed. Daarom doen wij ieder dag opnieuw onze uiterste best voor onze leerlingen. Zo bieden wij hulp bij verschillende rijlessen: van je motorrijbewijs tot aanhangerrijbewijs. Maar je profiteert bij ons altijd van het volgende in Wijchen:

  • Flexibele lestijden. Tussen 7 en 21 uur op maandag tot zaterdag
  • Wij hebben geen wachttijden
  • Rijles in meerdere talen mogelijk: Engels, Frans, Portugees en Nederlands
  • Wij hebben een hoog slagingspercentage
  • Klassikale theoriecursus met 100% slagingsgarantie

rijschool wijchen

Benieuwd geworden? Bel of mail ons

Wil je graag je bromfietsrijbewijs en wil je daarvoor onze rijschool inschakelen in Wijchen? Bel of mail ons dan vandaag nog. Ook wanneer je nog vragen hebt of graag meer informatie wilt, kun je contact met ons opnemen. Je kunt hiervoor direct het contactformulier dat je op onze contactpagina vindt invullen. Ook kun je bellen naar 0247-504906 of een e-mail sturen naar info@rijschoolcosma.nl. Onze medewerkers helpen je dan graag verder.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Categorie (*)

Uw bericht

captcha

WAAR WACHT JE NOG OP ? KIJK SNEL EN BOEK HIER JE GRATIS PROEFLES…
Proefles