Theoriecursus

Theoriecursus


Slaag ook voor je theorie-examen

Moeite met het theoriegedeelte van je rijbewijs? Onze theoriecursus biedt dan uitkomst. Veel van onze leerlingen vonden het theorie-examen pittig. Daarom heeft Rijschool Cosma een speciale theoriecursus ontwikkeld voor jou. Bij ons krijg je klassikaal les, waardoor het leren een stuk leuker, maar vooral ook makkelijker wordt. Wanneer jij goed oplet tijdens de cursusdag, dan zijn wij ervan overtuigd dat je in een keer slaagt. Binnen no time heb ook jij dit papiertje op zak.

Binnen 1 dag het examen gehaald

Rijschool Cosma biedt je een theoriecursus voor zowel het auto- als het motorrijbewijs. In één dag tijd leer je de stof en ga je op voor het echte examen. Onze cursussen worden op maandag gegeven en duren van 07.00 tot 13.00. Gedurende deze ochtend worden proefexamens gemaakt en ook worden handige tips met je besproken. Na een goede lunch, die door ons verzorgd wordt, zal jij met een goed gevoel het theorie-examen ingaan. Het vervoer naar het CBR na de theoriecursus wordt door ons verzorgd. Zo kun jij je volledig concentreren op het theorie-examen.

Wat laatste tips van ons

Met onze theoriecursus kun je binnen 24 uur het theoriegedeelte van het rijbewijs op zak hebben. Lukt het niet op de eerste keer dit examen te halen, dan is er geen man overboord. Je kunt net zolang gratis deel blijven nemen aan theoriecursus. Net zolang totdat ook jij in het bezit bent van het theorie-examen. Hier zijn nog wat laatste tips van ons:

  • Ga voor de cursus dag op tijd naar bed. Zo ga je goed uitgerust het examen in
  • Eet en drink gedurende de dag goed. Zo kun je je 3 kwartier lang concentreren
  • Let tijdens onze cursus goed op en stel vragen
  • Blijf tijdens het examen rustig en doe je best. Meer kun je immers niet doen
  • Leer en oefen het examen ook thuis

theoriecursus

Benieuwd naar onze theoriecursus?

Wanneer je graag wat meer wilt weten over onze theoriecursus of je hiervoor wilt inschrijven, dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Telefonisch is onze rijschool te bereiken op: 0247-504906. Wil je graag een e-mail sturen? Doe dit dan naar: info@rijschoolcosma.nl of vul het contactformulier op de site in. Wij reageren spoedig. Met onze theoriecursus slaag je gegarandeerd voor dit gedeelte van je rijbewijs.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Categorie (*)

Uw bericht

captcha

WAAR WACHT JE NOG OP ? KIJK SNEL EN BOEK HIER JE GRATIS PROEFLES…
Proefles