Rijles

Rijles


Kies voor klantgericht

Wil jij graag rijles voor het halen van je autorijbewijs? Zie jij jezelf al rondscheuren in je eigen auto? Dan kunnen wij van Rijschool Cosma je helpen. Voor welke rijles je ons ook inschakelt, wij hanteren altijd een klantgerichte werkwijze. Iedere leerling leert immers op zijn eigen tempo. Daarnaast snappen wij dat je niet altijd tussen 9 en 17 tijd hebt om te lessen, omdat je het dan druk hebt met school en/of werk. Daarom kun je ook van maandag tot en met zaterdag van 7 uur ’s ochtends tot 21 uur ’s avonds bij ons terecht.

Jouw adres voor rijles

Bij Rijschool Cosma kun je rijles krijgen voor verschillende voertuigen. Een goede communicatie staat hierbij centraal. Wanneer Nederlands niet je moedertaal is, dan kan dit problemen opleveren, waardoor je langer doet over je rijbewijs dan nodig is. Daarom bieden wij rijles in meerdere talen aan, waaronder Frans, Portugees en Engels. Je bent bij ons aan het juiste adres voor het behalen van de volgende rijbewijzen:

  • Motor, alle categorieën en gegeven door een KNMV-certificeerde instructeur
  • Aanhangwagen, speciale spoedcursus van 1 of 2 dagen
  • Bromfiets of scooter, in 1 dag al je lessen volgen en direct opgaan voor je praktijkexamen

Ook bieden we jou een klassikale theoriecursus voor je auto- en motorrijbewijs. Graag meer informatie hierover? Neem contact op met ons.

Rijschool

Faalangst en lessen

Een beetje last van faalangst heeft iedereen. Zorgt het er echter voor dat je compleet blokkeert, dan kan dit problemen opleveren bij het behalen van je rijbewijs. Voor mensen die last hebben van faalangst bij examens heeft het CBR een speciaal rijexamen. Maar heb jij al tijdens je rijles last van faalangst, dan biedt Rijschool Cosma uitkomst. Onze rij-instructeurs zijn hierin special getraind. Tijdens jouw rijles wordt er extra aandacht besteed aan de oorzaken van je angst en helpen we jou om deze onder controle te krijgen. Samen zorgen we er zo voor dat ook jij binnenkort in het bezit bent van het rode pasje.

Nog vragen? Bel of mail ons

Wil je graag een rijles inplannen bij ons? Of zou je eerst liever meer willen weten over ons of over onze rijschool? Neem in beide gevallen gerust contact met ons op. Hiervoor kun je een e-mail sturen naar info@rijschoolcosma.nl of vul meteen het contactformulier op onze website in. Wij zullen je dan zo snel een reactie sturen. Wanneer je ons graag persoonlijk wilt spreken, dan kun je ook bellen naar 0247-504906. Wanneer plan jij bij ons je eerste rijles?

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Categorie (*)

Uw bericht

captcha

WAAR WACHT JE NOG OP ? KIJK SNEL EN BOEK HIER JE GRATIS PROEFLES…
Proefles