Rijbewijs halen

Rijbewijs halen


Je rijbewijs halen?

Zou jij graag je rijbewijs willen halen? Dan ben je bij Rijschool Cosma op het juiste adres. Bij ons kun je verschillende rijbewijzen halen. Zo helpen wij je graag bij het behalen van je motor- of autorijbewijs, maar ook voor een ander rijbewijs staan wij graag voor je klaar. Wij bieden een rijopleiding op maat. Onze rijinstructeurs houden rekening met waar jij behoefte aan hebt. Bij ons leer je op je eigen tempo het voertuig onder controle te krijgen.

Waarvoor je bij ons terechtkunt

Voor welk rijbewijs je ook op wilt gaan, bij onze rijschool kun je terecht. Een goede communicatie tijdens het rijlessen vinden wij belangrijk. Wanneer je rijbewijs gaat halen en Nederlands is niet je moedertaal, dan kan dit problemen opleveren. Door kunnen wij in meerdere talen rijles geven, zoals Frans, Portugees en Engels. Bij ons kunt je les volgen voor:

  • Het autorijbewijs. Examengarantie: haal je de eerste keer je praktijkexamen niet, dan is het tweede examen gratis
  • Het motorrijbewijs (alle categorieën). Les van een KNMV-gediplomeerde instructeur.
  • Scooterrijbewijs. In 1 dag lessen en gelijk je praktijkexamen halen
  • Aanhangwagen. Een spoedcursus van 1 of 2 dagen is bij ons mogelijk

rijbewijs halen

Hulp bij je theorie-examen?

Veel van onze leerlingen vinden het theorie-examen van hun rijbewijs pittig. Onze klassikale theoriecursus biedt dan uitkomst. Wanneer jij je best doet tijdens deze cursus, dan gaan wij ervan uit dat de theorie in 1 keer zal halen. Mocht dit niet zo zijn, dan mag je de cursus gratis blijven volgen totdat je de theorie op zak hebt. Tijdens de cursusdag wordt er in de ochtend geoefend met de vragen en ook worden er tips en trucs gegeven. ’s Middags zal je dan voor het echte examen voor je rijbewijs opgaan. Door de goede voorbereiding zal je deze ook zeker halen. Wij verzorgen het vervoer naar het CBR en ook de lunch zullen wij voor je regelen. Zo kun jij je volledig focussen op het halen van het theorie-examen.

Ben je benieuwd geworden?

Wil je graag meer weten over het halen van je autorijbewijs? Of heb je nog een vraag over een ander rijbewijs? Je kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar: info@rijschoolcosma.nl. Je kunt ook het contactformulier op de site invullen en naar ons toesturen. Wij zullen dan zo snel mogelijk mogelijk reageren. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer: 0247-504906. Wanneer ga jij bij ons je rijbewijs halen?

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Categorie (*)

Uw bericht

captcha

WAAR WACHT JE NOG OP ? KIJK SNEL EN BOEK HIER JE GRATIS PROEFLES…
Proefles