Rijles Nijmegen

Rijles Nijmegen


Op zoek naar een rijschool in Nijmegen?

Bent je op zoek naar een rijschool in Nijmegen? Dan staan wij van Rijschool Cosma graag voor je klaar. Wij bieden jou rijlessen tegen een aantrekkelijke prijs. Ook kunnen je kiezen voor ons totaalpakket in Nijmegen. Hierbij kun je rekening op examengarantie. Mocht je je praktijkexamen niet de eerste keer halen, dan is het tweede examen geheel gratis. Bij onze rijschool staat jij centraal. Wij helpen je dan ook graag veilig de weg op. Ook wanneer je faalangst hebt staan wij voor je klaar.

Waarvoor kunt je bij ons terecht?

Wij zijn niet zomaar een autorijschool waar je alleen terechtkunt voor autorijles. Je bent in Nijmegen bij onze rijschool aan het juiste adres voor een breed pakket aan rijlessen. Daarnaast helpen wij je ook graag bij de theorie van jouw rijbewijs. Onze rijschool in Nijmegen biedt jou onder meer:

Bovenstaande is maar een greep uit onze diensten. Wil je hierover graag wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

rijschool nijmegen

Meertalige rijles

Voor welk voertuig je nu rijles volgt, het is belangrijk dat je jouw instructeur in Nijmegen goed begrijpt. Is Nederlands niet jouw moedertaal, dan kan dit extra lastig zijn. In ergste geval zou het zelfs zou kunnen zijn dat je extra rijlessen nodig hebt, omdat je elkaar niet goed begrijpt. Rijschool Cosma biedt dan uitkomst in Nijmegen. Wij bieden ook rijles aan in het Frans, Engels en Portugees. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om motorrijles of lessen voor het behalen van jouw bromfietsrijbewijs. Op deze manier kun jij je echt focussen op het verkeer en wat je leert. Wel zo prettig natuurlijk.

Graag wat meer weten?

Zou je graag wat meer willen weten over onze rijlessen? Of zou je graag je motorrijbewijs bij onze rijschool willen halen? Dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met je hoe wij jou kunnen helpen in Nijmegen. Je kunt gelijk op onze website het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar: info@rijschoolcosma.nl. Wij zullen je bericht dan zo snel mogelijk beantwoorden. Spreek je liever een van onze medewerkers persoonlijk? Bel in dat geval naar 0247-504906. Hoe kan onze rijschool in Nijmegen jou helpen?

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Categorie (*)

Uw bericht

captcha

WAAR WACHT JE NOG OP ? KIJK SNEL EN BOEK HIER JE GRATIS PROEFLES…
Proefles