Motorrijles

Motorrijles


Profiteer van onze persoonlijke aanpak

Ben jij een echte motormuis en wil je graag je eerste motorrijles volgen? Bij Rijschool Cosma ben je dan op de juiste plek. Wij leren jou tijdens onze motorrijlessen de fijne kneepjes van het vak, waardoor je binnen een korte tijd zelf met je eigen motor de weg op kunt. Onze motorrijschool hanteert een persoonlijke werkwijze. Niet iedere leerling is immers hetzelfde. Wij passen de motorrijles aan jouw wensen aan. Daarnaast zijn onze motorrijinstructeurs speciaal getraind om om te gaan met faalangst. Zij leren jou om je angst onder controle te krijgen en vol zelfvertrouwen de motor besturen.

Wij bieden hulp bij:

Wanneer je graag je motorijbewijs wilt halen, dan staan wij van Rijschool Cosma graag voor je klaar. Je kunt niet alleen bij ons terecht voor motorrijles, maar ook voor het behalen van je theorie zijn wij jouw adres. Zo bieden wij een speciaal door ons ontwikkelde theoriecursus, waarmee je binnen een dag het theoriegedeelte haalt.

Wij helpen je dan ook graag bij:

  • Het rijbewijs A1 voor lichte motoren. Dit kan vanaf je 17de (theorie). Met 18 mag je op voor het praktijkexamen
  • Het A2 motorijbewijs voor middelzware motoren. Dit kan vanaf dat je 20 jaar bent
  • A rijbewijs voor zware motoren. Ben je 24 jaar? Dan kun je beginnen aan dit rijbewijs

Wil je graag meer weten over onze motorrijles voor de verschillende rijbewijzen? Bel of mail ons dan gerust.

motorrijles

Motorrijles van een gecertificeerde instructeur

Onze motorrijles wordt altijd gegeven door een rijinstructeur die door het KNMV gecertificeerd is. Zij hebben op eigen initiatief een aanvullende motor- en bromfietsvakopleiding bij de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging. Daarnaast worden zij ieder jaar (verplicht) bijgeschoold. Ook wordt er tijdens de motorrijles een protocol gevolgd. Hierin staat bijvoorbeeld dat een KGI’er (KNM-gediplomeerd motorrijinstructeur) altijd lesgeeft vanaf een bromfiets of motor en dat hij ook altijd volledige motorkleding draagt. Hierdoor ben je verzekerd van goede rijlessen.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op

Zou je graag wat meer willen weten over onze motorrijles? Of wil je graag direct een les inplannen? Dat kan! Wij helpen je graag verder. Je kunt hiervoor direct het contactformulier op onze website invullen of een e-mail sturen naar info@rijschoolcosma.nl. Hebben wij jouw bericht ontvangen, dan zullen wij zo snel mogelijk reageren. Ook kunnen je bellen naar: 0247-504906. Plan jij ook vandaag nog je eerste motorrijles?

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Categorie (*)

Uw bericht

captcha

WAAR WACHT JE NOG OP ? KIJK SNEL EN BOEK HIER JE GRATIS PROEFLES…
Proefles