Faalangst

Faalangst


Hulp bij faalangst

Een beetje faalangst hebben we allemaal.
En dat is niet erg, want vaak zorgt het ervoor dat mensen extra gemotiveerd worden. Maar als je ernstige faalangst hebt, dan raak je helemaal niet extra gemotiveerd. Je blokkeert, klapt dicht, je hart “zit in je keel”. En dingen die je normaal best zou kunnen, lukken je helemaal niet meer.

Voor sommige mensen betekent dit dat ze tijdens het rijexamen zulke klachten krijgen dat ze het geleerde niet meer in praktijk kunnen brengen. Voor deze mensen heeft het CBR het faalangst rijexamen ontwikkeld.

Voor anderen betekent het echter dat ze al tijdens de lessen last hebben van rijangst. Speciaal voor hen zijn onze rijlessen voor mensen met faalangst en rijangst. Onze rijinstructeur is speciaal opgeleid om jou over je angst heen te helpen en besteedt extra aandacht aan de dingen die deze angst bij je opwekken. Zo zorgen we er samen voor dat ook jij goed voorbereid en zo ontspannen mogelijk je examen ingaat.

Natuurlijk is een rijopleiding voor mensen met faalangst geheel maatwerk. Neem daarom contact met ons op via het contactformulier voor prijzen en pakketten.

WAAR WACHT JE NOG OP ? KIJK SNEL EN BOEK HIER JE GRATIS PROEFLES…
Proefles