Rijles Arnhem

Rijles Arnhem


U staat bij ons centraal

Een rijschool in Arnhem nodig? Dan zijn wij van Rijschool Cosma jouw adres. Je kunt bij ons terecht voor verschillende rijlessen in Arnhem. Of het nu gaat om auto- of motorrijles, onze rijinstructeurs staan graag voor je klaar. Wij onderscheiden ons van onze concurrentie door onze klantgerichte aanpak. Onze rijschool neemt de tijd om de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Inmiddels hebben wij al veel leerlingen geholpen met hun rijbewijs. Ben jij de volgende die slaagt bij ons?

Onze rijschool in Arnhem helpt je bij:

Naast dat je terechtkunt bij onze rijschool voor rijles voor verschillende voertuigen bieden wij je in Arnhem ook diverse cursussen aan. Bij ons ben je aan het goede adres voor onder andere:

  • Lessen voor je bromfietsrijbewijs. Wij bieden een speciale dagcursus, waarbij je op een dag zowel je lessen volgt als je praktijkexamen doet
  • Autorijbewijs. Verschillende lessen en examens mogelijk
  • Aanhangerrijbewijs. Wij bieden je een spoedcursus voor dit rijbewijs. Dit kan in 1 of 2 dagen.
  • Faalangst en rijles. Onze rijinstructeurs zijn special opgeleid om om te kunnen gaan met faalangst. Ook een speciaal faalangst praktijkexamen is mogelijk
  • Motorrijles. Rijlessen in alle categorieën. Wij zijn KNMV gediplomeerd.

rijschool arnhem

Dit is maar een greep uit de mogelijkheden van onze rijschool in Arnhem. Voor meer informatie kunt je contact opnemen.

100% slagingskans met onze theoriecursus

Je kunt onze autorijschool ook inschakelen voor het theoriegedeelte van je rijbewijs in Arnhem. Wij bieden je namelijk ook een theoriecursus met 100% slagingsgarantie. Deze cursus vindt altijd plaats op maandag van 7 tot 13 uur. Daarna kun je gelijk om 14 uur bij het CBR in Arnhem het theorie-examen maken. Tijdens de theoriecursus oefen wij niet alleen met de vragen, maar geven we je ook handig tips en trucs. Wij zorgen voor de lunch en ook het vervoer naar het CBR wordt door onze rijschool geregeld. Ook voor een cursus voor het bepalen van het theorie-examen voor jouw motorrijbewijs kun je bij ons terecht.

Wilt je graag meer informatie? Bel of mail ons

Wil je graag je motorrijbewijs? Neem dan snel contact op met onze rijschool. Wij zorgen ervoor dat je snel en veilig de weg op kunt met je nieuwe scooter in Arnhem. Wil je graag een ander rijbewijs halen? Of zou je eerst wat meer informatie willen ontvangen? Dan helpen onze medewerkers je ook graag. Telefonisch bereikt je ons via: 0247-504906. Ook kun je een e-mail sturen naar: info@rijschoolcosma.nl of vul het contactformulier in op onze website. Hoe kan onze rijschool in Arnhem helpen?

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Categorie (*)

Uw bericht

captcha

WAAR WACHT JE NOG OP ? KIJK SNEL EN BOEK HIER JE GRATIS PROEFLES…
Proefles