Aanhangwagen

Aanhangwagen


Aanhangwagen rijbewijs BE

Iedereen met rijbewijs B mag een kleine aanhanger trekken, afhankelijk van de aanhanger en de auto die hem trekt.

Anders wordt het wanneer je aanhangers wilt trekken die inclusief laadvermogen een gewicht hebben van 3500 kg of meer. Daarvoor heb je het E achter B rijbewijs nodig.

Wanneer je bijvoorbeeld paarden vervoert of regelmatig zware spullen moet meenemen is dit rijbewijs essentieel. Maar ook bij een verhuizing of wanneer je de tuin opnieuw gaat betegelen, is het erg handig om in het bezit te zijn van het BE rijbewijs.

Doordat wij regelmatig cursussen volgen om onze kennis telkens bij te spijkeren, ben je er ons zeker van dat je zelfs het moeilijkste bochtje achteruit met de aanhanger goed aanleert.

Spoedcursus BE in 1 dag

De spoedcursus in 1 dag is niet voor iedereen weggelegd. Maar als je al veel ervaring hebt met aanhangers, gaat het ons zeker lukken om binnen een dag de puntjes op de i te zetten. De moeilijkere manoeuvres heb je dan zo onder de knie.

Spoedcursus in 2 dagen

Voor de spoedcursus in twee dagen vragen we eerst je examen aan. Wanneer de datum daarvan bekend is, plannen we de eerste drie lesuren in. De instructeur kan dan zien of het haalbaar is te slagen met het gekozen pakket. Is het inderdaad haalbaar, dan plannen we nog drie lesuren op de examendag zelf, met daaropvolgend het examen. Het grote voordeel van deze tweedaagse cursus is dat je zo nog genoeg tijd hebt om extra lessen in te plannen als het toch wat moeilijker is dan gedacht. Of om zelf nog wat bij te oefenen met bijvoorbeeld een boedelbak.

Basispakket

Natuurlijk kun je de lessen ook per uur plannen en het zo uitsmeren over een iets langere periode. In het basispakket bieden we je hetzelfde aantal uren les, maar kun je, afhankelijk van je wensen en je mogelijkheid tot het opnemen van nieuwe handelingen de lessen wat meer spreiden. Handig als je niet de tijd kunt vinden om drie of zes uur achter elkaar te lessen of als je beter leert wanneer je vaker maar korter lest.

Basispakket

€ 499,-

6 rijlessen van 60 minuten
Een praktijkexamen
Een theorieboek
Schrijf je nu in

Aanhangwagen los

Losse prijzen

Losse les van 60 minuten € 50,-
Praktijkexamen € 250,-
Een theorieboek
Schrijf je nu in
WAAR WACHT JE NOG OP ? KIJK SNEL EN BOEK HIER JE GRATIS PROEFLES…
Proefles