Aanhangerrijbewijs

Aanhangerrijbewijs


Zelfs het moeilijkste bochtje kunnen maken?

Waarom zou je eigenlijk je aanhangerrijbewijs halen? Iedereen met een rijbewijs B (auto) mag immers met een kleine aanhanger rijden. Dit is dan wel afhankelijk van het soort aanhanger en de auto die hem trekt. Wil je echt grotere aanhangwagens trekken, dan zal je in het bezit moeten zijn van een aanhangerrijbewijs. Bij Rijschool Cosma ben je dan op de juiste plek. Onze rijinstructeurs volgen regelmatig cursussen om hun kennis bij te spijkeren. Zij kunnen je leren zelfs het moeilijkste bochtje achter uit te maken en dat met aanhangwagen. Hoe kunnen wij jou helpen?

Onze spoedcursussen voor het aanhangerrijbewijs

Wil je snel je aanhangerrijbewijs halen? Dan kun je bij ons terecht voor verschillende spoedcursussen. De eerste duurt 1 dag en is vooral bedoeld voor mensen die al eerder met een aanhanger gereden hebben. Gaat dit te snel? Dan kun je ook voor een 2-daagse-cursus kiezen. Hiervoor wordt eerste het examen aangevraagd en daarna pas worden de lesdagen ingepland. Tijdens de eerste lesdag wordt er gekeken of het mogelijk is om binnen deze korte tijd uw aanhangerrijbewijs te halen. Is dit inderdaad zo, dan zal je de tweede lesdag opgaan voor het praktijkexamen. Natuurlijk kun je ook voor ons basispakket kiezen en de lessen over meerdere dagen spreiden.

Profiteer van onze voordelen

Je wilt uiteraard wel de juiste rijschool kiezen voor het halen van aanhangerrijbewijs. Waarom zou je dan voor Rijschool Cosma kiezen en niet voor een ander? Simpel. Hierom kies je voor ons:

  • Wij je verschillende cursussen op maat bieden voor het behalen van je aanhangerrijbewijs
  • Onze rijschool heeft geen wachttijden
  • Rijles ook mogelijk is in het Engels, Frans en Portugees
  • Wij een hoog slagingspercentage hebben
  • Onze autorijschool heeft ruime lestijden

aanhangerrijbewijs

Bent je benieuwd geworden?

Wanneer je graag meer informatie wilt over het aanhangerrijbewijs of over onze rijlessen, dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor je klaar. Een e-mail sturen kun je naar: info@rijschoolcosma.nl of vul het contactformulier op onze website in. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 0247-504906. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je graag verder. Wanneer begin jij bij ons aan je aanhangerrijbewijs?

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Categorie (*)

Uw bericht

captcha

WAAR WACHT JE NOG OP ? KIJK SNEL EN BOEK HIER JE GRATIS PROEFLES…
Proefles