1 Dag Theoriecursus

1 Dag Theoriecursus


Theoriecursus 1 dag of 2 dagen

Het CBR theorie-examen is voor velen een pittig onderdeel. Heb je moeite met leren en vind je het lastig om je te kunnen concentreren? Bij Rijschool Cosma krijg je klassikaal les en wordt het leren een stuk gemakkelijker en leuker! Wij verwachten natuurlijk wel dat je 100% mee doet met de lessen. Als jij je best doet, zijn wij er 100% van overtuigd dat jij het theorie-examen in 1 keer haalt! Als het je uiteindelijk toch niet lukt om je examen in 1 keer te halen dan mag je bij ons de cursus gewoon GRATIS onbeperkt volgen.

Eerstvolgende theoriecursus (Auto/Bromfiets) staat gepland op zondag 14 juli 2019 van 12:30 t/m 16:00 uur en maandag 15 juli 2019 van 08:00 t/m 11:00 uur voor de prijs van een eendaagse cursus. Examen op 15 juli 2019. 

100% slagingsgarantie

Namelijk onbeperkt GRATIS cursus volgen totdat je geslaagd bent!

Onze cursusdag in Nijmegen is altijd op een willekeurige werkdag van 07:00 uur ‘s ochtends tot 13:00 uur ‘s middags (uitzonderingen voorbehouden) Het CBR theorie-examen categorie A, AM of B kan je vervolgens in de middag rond 14:00 uur bij het CBR in Arnhem afleggen. Wij beginnen onze theoriecursus altijd met een korte introductie en leggen je de methodiek die wij hanteren uitgebreid uit. Hierna oefenen we met heel veel examenvragen en krijg je allerlei handige tips & trucs om je slagingskans te maximaliseren. De speciaal door ons ontwikkelde proefexamens vormen een belangrijk deel van de theoriecursus. Deze komen zeer overeen met het eigenlijke theorie-examen van het CBR. Zo weet je als leerling precies wat er van je wordt verwacht en hierdoor kan je het “echte examengevoel” goed ervaren. Tijdens de cursus kan je onbeperkt koffie en thee drinken met een koekje erbij. Tevens wordt vervoer van en naar het CBR geheel door ons geregeld.

Nu ook theoriecursus voor de motor! Op dit moment alleen beschikbaar als tweedaagse cursus, lees verdere info hieronder.

De kosten voor een eendaagse cursus zijn € 99,- inclusief theorie-examen en vervoer.

Nieuw tweedaagse theoriecursus! Denk jij dat een eendaagse cursus te kort voor jou is en heb jij meer moeite met het leren van alle theorie dan is de tweedaagse cursus een uitkomst.

Het principe is hetzelfde als de eendaagse cursus alleen wordt er meer tijd besteed aan de theorie en oefenexamens.

Hoe ziet zo’n tweedaagse cursus eruit?
⁃ Zaterdag cursus van 09:00 uur t/m 16:00 uur*;
⁃ Afhankelijk van het examendag de avond ervoor cursus van 18:00 uur t/m 21:00 uur**. Bijv. op woensdagochtend examen dus dinsdagavond tweede cursusdag.
⁃ Examen vindt plaats in de ochtend op een willekeurige doordeweekse dag.

Het verschil met de eendaagse cursus is dat jij zelf naar het CBR moet m.u.v. theoriecursus motor. Wij regelen dus geen vervoer naar het CBR als jij kiest voor een tweedaagse cursus auto/bromfiets. Uiteraard ontvang jij van ons jouw uitnodiging bij de tweede cursusdag.

De prijs van deze tweedaagse cursus is € 130,-.***

*Ingeval van de theoriecursus motor is de cursus op zondag van 09:00 t/m 15:30 uur.
**Ingeval van de theoriecursus motor is de tweede cursusdag op de dag van het examen. Wij regelen vervoeren naar het CBR!!
***Ingeval van de theoriecursus motor dan zijn de kosten € 145,-.

Let op! Heb jij je ingeschreven en meld jij je binnen een week voor de cursus af? Dan worden de kosten van de cursus alsnog in rekening gebracht. Dit heeft ermee te maken dat wij een week voor de cursus het examen voor jou op naam zetten en alles voorbereiden voor de cursus. Wil jij je afmelden? Doe dit dan uiterlijk een week van te voren!
Schrijf je nu in voor de theoriecursus!

Uw naam (*)

Uw geboortedatum (*)

Sofinummer (*)

Straat & Huisnummer (*)

Postcode & Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw email (*)

Datum aanmelding (*)

Gewenste cursusdatum/maand (*)

Categorie (*)

Betaling (*)

Opmerking

captcha

WAAR WACHT JE NOG OP ? KIJK SNEL EN BOEK HIER JE GRATIS PROEFLES…
Proefles